Random werk

  • Locked up 08
  • Ingelijst gedicht
  • Womens Line 2 Torso
  • World Art Delft Symposium 'Recycle Art' 20080802 Part 2
  • Huis van Bewaring 's-Hertogenbosch 009
  • Locked up 14

Klik voor meer info

« terug naar overzicht

Nieuwsbrief 64 van Jan-Clemens Lampe

JCL
Nieuwbrief 64 juli 2018
Zomer 2018 met zomerse dagen, hoge temperaturen en veel zon.

Daarom een paar zomerse items.
* Cortenstaal gedichten in tuin en landschap
* kleurrijke herinneringen aan Ierland

 


JCL
In de tuin genieten van zomerse dagen met een gedicht in cortenstaal
Degenen, die van poëzie houden én van hun eigen tuin genieten hebben dat als particulier of galerie al vaker gecombineerd door mijn gedichten in corten staal in hun eigen lommerijke tuin te plaatsen.

Daarom weer eens een selectie gemaakt van de locaties waar deze gedichten te zien zijn, of tijdens exposities te zien waren.

Klik HIER om dit overzicht te zien.

Mocht u belangstelling hebben voor deze gedichten, laat het weten en ik nodig u graag uit om in mijn eigen tuin bij mijn huisgalerie enkele exemplaren te tonen,
 


JCL
Kleurrijk Ierland
Herinneringen aan zomers kleurrijk Ierland, komen weer naar boven bij het zien van de foto's van de gekleurde gevels tijdens mijn tocht in 1999 met beeldhoudster Tjikkie kreuger en haar dochter fotografe Amerens Hedwich door zuid Ierland.

Deze analoge foto's, in passepartout en aluminium lijst, kwamen weer eens boven water tijdens het doorspitten van stapels lijsten in mijn atelier en opslag.

Ik heb besloten om deze ingelijste exemplaren voor een zomerse prijs aan te bieden en wil u via deze nieuwsbrief laten meegenieten van deze beelden.

Klik HIER voor een overzicht met meer informatie
 


Colofon
De Nieuwsbrief van Jan-Clemens Lampe verschijnt onregelmatig en wordt u toegezonden omdat u Jan-Clemens Lampe kent, contact heeft gehad, u werk van hem heeft gekocht of u hebt ingeschreven op zijn Nieuwsbrief.
Krijgt u een nieuw e-mailadres? Meld u dan onderaan op de toegezonden nieuwsbrief af en meldt je op de homepage opnieuw aan met het nieuwe e-mailadres.