Random werk

 • Torso 14
 • Art card Bram's Brow 1
 • Beans (plano)
 • Interieurs / Interiors
 • Unbelted
 • St Joseph's II
 • Fotosessie met 3 studenten Dramaopleiding Fontys in Mei 1990
 • Huis van Bewaring 's-Hertogenbosch 010
 • Tuin-architectuur 2013 Beeld registratie door Jan-Clemens Lampe
 • Moods
 • Ringen Alternatief
 • Model serie met Jose Photoshoot december 2000
 • Sint Jozefkerk / Orangerie 1

Klik voor meer info

« terug naar overzicht

Nieuwsbrief 05 Jan-Clemens Lampe

Nieuwsbrief Februari 2010
Welkom op bij de Nieuwsbrief nummer 05 van februari 2010

Is deze nieuwsbrief interessant voor vrienden of bekenden, mail deze editie dan aan hen door.
Op de front-page van www.janclemenslampe.nl  kan men zich inschrijven voor de nieuwsbrief; onder iedere nieuwsbrief staat een link om uit te schrijven (ook als men van e-mailadres verandert)


JCL
Galerie Van Aerts in Vessem
Jozef Jansen heeft 3 werken in acryl op linnen van Jan-Clemens Lampe in zijn collectie opgenomen. Redenen voor Jozef waren de opzet in sterke frisse kleuren van deze werken in acryl  op canvas (linnen) en de afmeting van 100x100cm, die niet-gelijst worden gehangen.
Net zijn de werken  Alphanumbers, Map by red sunset en Map in full colour 4       

Bekijk de werken in origineel bij Galerie Van Aerts in Vessem en ook het overzicht van mijn laatste werken in de categorie Acryl op linnen


JCL
Nieuw in de serie Acryl op canvas
De serie werken in acryl is overigens weer aangevuld met drie werken: Blowup Map, Midwinter night en      Map in full colour 5
De afmetingen zijn allen 100x100cm. De werken zijn niet ingelijst.
"Midwinter night" wordt gedraaid opgehangen met een hoek naar boven gericht.
Klik op categorie Acryl op linnen voor meer informatie en uitvergrotingen.JCL
Autumn (Tree)
En toen was er de boom
Plotseling kwam het beeld van een boom bij mij op; een boom in de herfst. In een impuls naar mijn atelier; ik wist dat ik de boom zo uit mijn hoofd op canvas kon zetten. In acryl met een - met paletmes - in vlakken opgezette aarde in donkere kleuren bruin, rood en groen. Een blauwe lucht met witte flarden en de boom waarbij de groene bladeren overgaan naar geel en bruin.  En de titel werd "Autumn" (tree). Mogelijk een eenling in de bijt, aangezien ik tot nu toe alleen non-figuratief geschilderd heb. Klik HIER voor meer informatie en uitvergrotingen.
JCL
Mixed media
"Leesvoer" (Reading box) heet het onderstaande werk. Zoals zoveel voorwerpen, bewaarde ik ook mijn samenklapbare ijzeren broodtrommeltje uit mijn jeugd; je weet maar nooit....    Maar toe een maand geleden wist ik het: de vele boekdelen van prisma's die ik ook had bewaard, paste in dit blikje en ziedaar het leesvoer; afmeting 16x22x6cm met ophangsysteem, zo aan de muur te hangen. Klik HIER voor een uitvergroting.Art-Effect Februari 2010
 Art-Effect is een tijdelijke serie maandelijkse aanbiedingen, waarbij een van mijn werken die maand voor een speciale prijs wordt aangeboden.
In de maand februari is het werk "No.3" , afmeting 36x34cm, uitgevoerd in hout en acryl het Art-Effect werk.
Ga naar Art-Effect en kijk of u de eerste bent.Gedichten
Op de website van Jan-Clemens Lampe werden weer een paar recente gedichten gepubliceerd. Het gedicht "Toekomst"; een observatie op een terrasje, "Omar" (Warchild), dat op verzoek en als sponsoring van de drive in 2010 van de Bridge Club De Liemers ten bate van Warchild werd geschreven en "Doek in Banen", een vaststelling van een levenslange fascinatie.
Kijk ook op het overzicht van gedichten.