Random werk

  • Ireland 1
  • Portretfoto selectie van Marco en Michael uit mei 1999
  • Huis van Bewaring 's-Hertogenbosch
  • Utrecht 1940 stadsbeelden
  • Portret foto's Mei 1990 gedigitaliseerd
  • Crystal 01
  • Movement 03
  • Kitchenware (keukengerei)
  • Huis van Bewaring 's-Hertogenbosch 020

Klik voor meer info

Terug naar nieuwsoverzicht
Uitprinten

Blog Jan-Clemens Lampe 23-11-201723-11-2017 -

even alle letters op een rijtje: de M(1) (naam van een arts, die ook alles op een rijtje zette en daarom ook de naam gaf aan de aandoening).
Dan M(2) (Moment, waarbij van de een op de andere seconde M(1) optreedt)
Vervolgens KNO(arts), die met A (audioloog) samen vaststellen of iemand M(2) heeft.
Nou als je het hebt, dan is dat K (kloten) want je raakt er misschien eerst na zo’n tien jaar van af (voor mij zou dat 2018 kunnen zijn) .
En M(3) (misselijk) ben je ook als M(1) zich manifesteert en lig je regelmatig noodgedwongen een paar uur plat.

Waarom deze recapitulatie? Omdat ik gisteren voor het eerst weer een dag zonder M(1) heb kunnen functioneren en nu, de dag erna ook geniet van deze situatie.
Ik kon dus weer de hele dag mijn gedichten eens doorspitten en concepten verder uitwerken. Vroeger gebruikte ik een Philips dicteerapparaat (ik heb nog een aantal bandjes liggen, die nooit zijn uitgetypt en wie weet wat voor goede ideeën daar nog op zijn vastgelegd); nu gebruik ik mijn iPhone.

Ondanks alle M’s heb ik gelukkig toch wel veel uren kunnen werken.
Sinds vorige week ben ik actief op Instagram (als janclemenslampe - waarom anders?)
Hier kan ik aan deze groeiende groep digitale socialen afbeeldingen van mijn werk als beeldend kunstenaar en fotograaf tonen.

Gisteren nam ik ook het  besluit ‘Blogs’ te gaan schrijven, gewoon als onderdeel van mijn website; geen aparte Blog-software, maar als nieuwsberichten op mijn website.

Wel deze week nog even kalm aan doen, want zaterdag onthult Jelmer Wijma tijdens een eendaagse expositie ’12 portretten in beweging’ in de Lambertuskerk in Vught de portretten die hij dit jaar heeft geschilderd.  Ik was de laatste in de reeks van uitverkoren personen en ben benieuwd hoe ik vereeuwigd ben.
De expositie is voor publiek geopend van 13.00 - 18.00 uur. Tevens is er een film te zien over de totstandkoming van de portretten. Mogelijk zien wij elkaar dan.  Zie flyer  
 
Letters
© Jan-Clemens Lampe
23-11-2017


Voor reacties klik  HIER
Naar boven