Random werk

 • WC-Tools van rond 1940
 • Stadsjutters
 • Watercolours 3
 • Huis van Bewaring 's-Hertogenbosch 019
 • Basic DP 01
 • Basic DP 11
 • Tuin-architectuur 2013 Beeld registratie door Jan-Clemens Lampe
 • Basic-DP serie zwart/wit fotografie
 • Potloden/Pencils 1&2 gelijst (nr2)
 • Travo-testen - Travo testing
 • Basic DP 14

Klik voor meer info

« terug naar overzicht

Nieuwsbrief 04 Jan-Clemens Lampe

Nieuwsbrief November 2009
Welkom bij de nieuwsbrief 04 van november 2009 

Is deze nieuwsbrief interessant voor vrienden of bekenden, mail deze editie dan hen door.
Door op de frontpage van www.janclemenslampe.nl in het venster Nieuwsbrief te klikken kan men zich inschrijven voor de nieuwsbrief; onder iedere nieuwsbrief staat een link om uit te schrijven (ook als men van e-mailadres verandert)


JCL
Koningin onthult gedicht Jan-Clemens Lampe
Koningin Beatrix opende op 17 november 2009 het multifunctioneel centrum Malburgstaete in Malburgen-Oost in Arnhem. De koningin kwam naar de stad op uitnodiging van Vivare, Volkshuisvesting Arnhem en Pleyade. Stichting Pleyade is een overkoepelende organisatie voor wonen, zorg en welzijn in Arnhem. De stichting Pleyade is er speciaal voor mensen van 55 jaar en ouder. Pleyade heeft meerdere locaties; verpleeg- en behandelcentrum Altenova, verpleegunit Tertzio in Elst, de woonzorgcentra Eilandstaete, Malburgstaete en Waalstaete en kleinschalig wonen voor dementerenden in De Akkerwinde, Eldenstaete en Polderhof. Daarnaast bieden zij zorg en diensten bij mensen thuis.

In het gebouw, genaamd 'Malburgstaete' zijn het Medisch Centrum Malburgen, de zorginstellingen RIBW, SWOA en Pleyade gehuisvest. Het multifunctionele centrum ligt in het hart van de wijk en biedt naast appartementen onder meer een bibliotheek, restaurant, internetcafé, wasserette, huisartsenpost, apotheek en ruimtes voor evenementen en cursussen. Het centrum moet een ontmoetingsplaats worden voor de wijkbewoners. Tevens heeft de Emmausparochie ruimte tot haar beschikking met o.a. een stiltecentrum.

Om de opening blijvend te markeren koos de raad van bestuur van Pleyade voor het gedicht "Nu" van Jan-Clemens Lampe, dat voor deze gelegenheid in roestvrij staal werd uitgevoerd.

Met de onthulling van dit gedicht opende Koningin Beatrix Malburgstaete. Zij deed dit in de recreatie- annex restaurantaccommodatie van Malburgstaete, waar het gedicht was opgesteld. Het gedicht zal worden bevestigd in de hal van het complex, met de bijpassende plaquette met de tekst "Hare Majesteit de Koningin opende op 17 november 2009 Malburgstaete".JCL
Art-Effect November 2009
In de maand november is het werk "Offspring 5" , afmeting 80x90cm, uitgevoerd in Schmink en Watercolor op karton en gelijst in goudkleurige aluminium Barth-lijst het Art-Effect werk, dat met een speciale conditie wordt aangeboden.JCL
Expositie bij Mohr Interieur in Vught
Van 15 oktober 2009 tot en met 9 januari 2010 exposeert Jan-Clemens Lampe werk bij Mohr Interieur, Kerkstraat 3 in Vught.
Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag 10:00-18:00 uur; Zaterdag 10:00-17:00 uur. Telefoon 073-6564689
De toonzalen geven een goed beeld hoe werken van Lampe harmoniëren in verschillende stijlen modern interieur.
Kunstwinkel
De dagen beginnen weer te korten en de winterse feest- en geschenkdagen staan voor de deur. Mensen gaan op zoek naar een passend cadeau voor geliefden, familie, vrienden, bekenden of relaties. Galerie www.Ietsmooisaandemuur.nl  staat in deze laatste periode 2009 van 24 oktober t/m 2 januari in het teken van ‘’Het Geschenk’’.
Jan-Clemens Lampe neemt deel met o.a.  jcl-art (photo)cards, z/w foto's, gedichtenbundel en gelijste gedichten op geschept papier.