Random werk

  • Marks 5
  • 3 stoelen en een schaal met fruit
  • Man en speelgoed / Man and Toys
  • Portret- en Model serie met Jose Photoshoot 22 december 2000
  • Potloden/Pencils 1&2 gelijst (nr2)
  • Aan banden gelegd - Restrained
  • Berlin 1988
  • Basic DP 10
  • Locked up 04

Klik voor meer info

« terug naar overzicht

Nieuwsbrief 03 Jan-Clemens Lampe

Nieuwsbrief oktober 2009
Welkom op Nieuwsbrief  3 van Jan-Clemens Lampe van oktober 2009.

Helaas veel strubbelingen met de uitgave van vorige nieuwsbrief, maar alles is weer op het oude nivo teruggebracht. Mijn excusses daarvoor.


Is deze nieuwsbrief interessant voor vrienden of bekenden, mail deze editie dan aan hen door.
Op de front-page van www.janclemenslampe.nl  kan men zich inschrijven voor de nieuwsbrief; onder iedere nieuwsbrief staat een link om uit te schrijven (ook als men van e-mailadres verandert)


Problemen met software
De eerste uitgave van de Nieuwsbrief van Jan-Clemens Lampe ging de mist in doordat de verzending door fouten in de Franse software en een verkeerde schakeling bij de provider een lawine aan e-mails bij alle geadresseerde opleverde.
De fouten konden diezelfde avond worden kortgesloten, maar het kwaad was geschied.
Inmiddels is het beheer en de inschrijving voor de nieuwsbrief weer in eigen beheer genomen.
U kunt u weer normaal inschrijven voor de nieuwsbrief; onder iedere nieuwsbrief staat een link om uit te schrijven (ook als u van e-mailadres verandert)


Art Effect
In deze nieuwsbrief van oktober 2009 allereerst aandacht voor ART-EFFECT
Begin oktober start beeldend kunstenaar Jan-Clemens Lampe met de maandelijkse actie ART-EFFECT .
Een van zijn unica wordt gedurende een maand onder speciale condities aangeboden. In het maandelijkse ART-EFFECT wordt aan de abonnees van de nieuwsbrief van Jan-Clemens Lampe een van zijn unica aangeboden onder een speciale conditie.
Kunstliefhebbers kunnen zo op een aantrekkelijke mannier in het bezit komen van een modern kunstwerk. Een optie op het werk kan worden genomen door via zijn website een formulier in te vullen. De notering van datum en uur bepaald de volgorde van opties.
De eerste optienemer ontvangt een uitnodiging het werk te komen bezichtigen en dan te beslissen of hij of zij het werk koopt. Indien het werk niet wordt verkocht, ontvangt de tweede optienemer een uitnodiging. Als het werk van de maand is verkocht wordt dit op de website vermeld. Het wachten is dan op het ART-EFFECT van de volgende maand.


JCL
Kunstloterij Kunstenaarsoverleg Vught (KOV)
Op 28 augustus vond de trekking plaats van de KOV Kans Loterij. Locoburgemeester Ben Brands trok de loten uit de verzamelboxen, die van 1 juni tot 15 juli in het centrum van Vught bij 22 zaken bij de werken van KOV-leden waren opgesteld. Het werk van Jan-Clemens Lampe was 'So Sorry', afmeting canvas 50x50cm, acryl en metaal, en werd gewonnen door Thijs Hoefnagels in Rosmalen. Het werk werd hem bij hem thuis overhandigd, omdat hij bij de trekking niet aanwezig kon zijn. Het werk krijgt een mooie plaats tussen de andere moderne kunst.JCL
Werken in acryl op linnen
De serie werken acryl op linnen is uitgebreid; de werken hebben een aluminium raamwerk, zodat ze niet krom kunnen trekken.
Klik op de categorie Acryl op linnen voor meer informatie over afmetingen en status.Expositie bij Galerie DNK
Van 27 september tot 26 oktober loopt de najaarsexpositie bij Galerie DNK te Dorst (bij Breda), waar Jan-Clemens Lampe aan deelneemt.
Er nemen 19 kunstenaars aan deel in de diverse galerielocaties en de beeldentuin.