Random werk

 • Caf? Cordes 1 Den Bosch
 • Torso's
 • Movement 04
 • Hanging 1
 • Locked up - sequentie
 • Foto 'tekeningen'
 • Carrots 02
 • Ingelijst gedicht
 • Utrecht 1952 stadsbeelden
 • Art card Bram's Brow 1
 • Met de Bus naar School
 • St Joseph's I
 • White Stream 22

Klik voor meer info

« terug naar overzicht

Nieuwsbrief 08 Jan-Clemens Lampe

JCL
Nieuwsbrief Februari 2011
Welkom op Nieuwsbrief  8 van Jan-Clemens Lampe van februari 2011

2011;  wij zijn er nauwelijks aan gewend om 2011 te moeten schrijven, of januari is al weer verleden tijd.
Voor diegenen, die mijn overwegingen bij het nieuwe jaar nog niet lazen, nog een keer de link naar dit ontwerp. De laatste nieuwsbrief was van september 2010, dus het werd tijd om iedereen weer bij te praten.

Is deze nieuwsbrief interessant voor vrienden of bekenden, mail deze editie dan aan hen door.
Op de front-page van www.janclemenslampe.nl  kan men zich inschrijven voor de nieuwsbrief; onder iedere nieuwsbrief staat een link om uit te schrijven (ook als men van e-mailadres verandert)


19% BTW op kunst
Het jaar 2011 is ook begonnen met een besluit van de huidige coalitie om het percentage van de BTW voor kunst te verhogen naar 19%.
Ik vind dat ook - zeker in mindere tijden - de beeldende kunst belangrijk en motiverend is en betaalbaar moet blijven en wil hieraan bijdragen.
Daarom heb ik besloten een groot deel van het verschil tussen de 6% en 19% BTW voor mijn rekening te nemen. Dit houdt in dat de prijzen vrijwel onveranderd blijven.
In de galerie van mixed media werken  op mijn website zijn de prijzen bij de werken inclusief 19% BTW vermeld. Hierop kan ik mogelijk nog een korting verlenen.
Als u geïnteresseerd bent, vraag dan naar de mogelijke korting en kom - na afspraak - het voor u interessante werk in werkelijkheid bekijken.


Kunstuitleen Van Aerts
Update Kunstuitleen Galerie van Aerts uit Vessem stopt per 1 februari 2011 met deze activiteit en Galerie Kunstuitleen Hans Persoon neemt deze over.
De werken van Jan-Clemens Lampe zijn door hem weer in eigen collectie teruggenomen.
Expositie van gedichten in cortenstaal van Jan-Clemens Lampe blijft bij Galerie Van Aerts in Vessem. (bezoek op afspraak)


JCL
Gemengde technieken
Het is altijd goed om te merken dat beelden in gedachten blijven en soms lange tijd later weer opduiken.
Zo verging het ook met bovenstaande werken. Zij zag ze op een tentoonstelling van het Kunstenaarsoverleg Vught.
Nu jaren later verhuist zij met haar man naar een nieuw huis in Zaltbommel. Nu hangen de werken - waar zij al lang voor bestemd waren - in de badkamer en in de keuken! Het was fijn om ze zelf af te leveren en te zien waar de werken komen te hangen; perfect!
Kijk ook eens in de categorie mixed media om nog eens beelden van vorige exposities op te halen.


JCL
C-prints
Jan-Clemens Lampe is bezig zijn fotowerken als C-print uit te geven op Super A3 formaat Epson Archival Matte Paper. De serie vormt een overzicht van het fotowerk, dat niet eerder is gepubliceerd of alleen via exposities werd getoond. De meeste foto's zijn in zwart/wit; een kleiner gedeelte in kleur.
Een groot deel is een heruitgave van op negatief geschoten studio opnamen. Ook wordt een serie niet eerder gepubliceerde digitale foto's opgenomen. De prints worden afgedrukt met een witte rand.

De bladen hebben een afmeting van 32,9x48,3cm. De foto's hebben een afmeting van 30x30cm of +/- 40x26,61cm.
De foto's worden ook als losse bladen verkocht en kunnen per internet besteld en met eventueel met Paypal  betaald worden.
Deze fotowerken kosten tijdelijk als aanbieding €35.00 per stuk inclusief BTW en franco huis per post.
De C-prints kunnen ook in zwarte aluminium Barth Lijsten worden geleverd met passe-partout. Prijs op aanvraag

Kijk op het overzicht van de C-print; daar vindt u afbeeldingen met een link naar het overzicht van de betreffende serie.
Door te klikken op het verkleinde beeld, wordt de foto in groot formaat getoond. De foto's worden - vanzelfsprekend - geleverd zonder de op internet zichtbare copyright tekst.
In de loop van volgende maanden zullen de series worden uitgebreid en aangevuld.